За този сайт

Идеята на този блог е да даде възможност на българските жени да споделят свободно своите лични истории свързани с бременността и раждането. Такива истории е възможно да бъдат прочетени в много сайтове и блогове, но до сега нямаше място, което да е предназначено само и единствено за публикуване на разкази за раждания.

Много жени изпитват страх от раждането, независимо дали им е за първи път или вече са минавали през това. Често пъти се страхуваме поради непознаване на процеса, а неизвестността може да бъде наистина стряскаща. Надяваме се, че споделените истории ще помогнат на много от вас да разберат бременността и раждането по-добре, да ги видят в една много разнообразна палитра от истории и да пристъпят към своята собствена история много по-спокойно и уверено.

Всеки разказ е уникален сам по себе си, носещ собствен заряд и емоции. Всяка история заслужава да бъде изслушана с уважение към изборите, които е направил автора ѝ, неговите лични изживявания и възприятия, емоциите, които изпитва от това. И този сайт е мястото където това би могло да се случи.

Отказване от права:

Собствениците на За раждането – откровено“ не поемат отговорност за съдържанието, ползата, истинността и точността на разказите публикувани в сайта. Разказите се публикуват във вида, в който са предоставени от техните автори. Направете свое собствено проучване и се консултирайте с подходящ специалист за различните техники, терапии и процедури споменати в разказите. Информацията в този сайт не е професионален, правен или медицински съвет.

Авторски права на снимки и мултимедия:

Всички графични и мултимейдини материали споделени в сайта „За раждането – откровено“ не са наша собственост, освен ако това не е изрично споменато.