Разкажете Вашата история

Искате да споделите вашата история в сайта?

Това може да се случи като ни я изпратите на razkazi@wservs.com написана на кирилица във файл в .doc формат прикачен към писмото.

Ваше право е сами да решите колко и каква информация да споделите, дали да се представите с истинското си име или да използвате псевдоним, дали да използвате имената на хората, които са ви съпътствали или да не го правите. За да бъде публикуван разказа Ви е желателно той да е написан по начин, по който не се нарушават конституционните и човешките права на хората, споменати в него, дори да не са използвани истинските им имена.

Ако желаете бихте могли да споделите снимки от бременността, раждането или от периода след раждането (до 5 броя), които да бъдат публикувани заедно с разказа Ви. В случай, че снимките не са Ваша собственост уверете се, че имате разрешението на автора им да бъдат публикувани в сайта и го споменете в писмото си за да можем да отбележем на кого са авторските права.

Сайта е с некомерсиална цел. Моля избягвайте споменаването на конкретни марки на различни продукти, които сте използвали.